Защита на личните данни

Администратор на лични данни е Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки с адрес: гр. Варна, ул. Студентска №1 , тел. 052/ 383 598
Връзка с длъжностно лице по защита на данните:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

- Политика за поверителност и защита на личните данни в Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки

 

Преподавателски състав

Български език и литература

Костадин Дюлгеров - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Павлина Атанасова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Английски език

Албена Найденова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Мариета Радева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Даниел Тончев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Немски език

Наталия Бенева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Руски език

Албена Найденова - a. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Математика и информационни технологии

Светлана Стоянова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Биология и здравно образование

Мирослава Първовска - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Физика и астрономия

Нуртен Селимова – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Химия и опазване на околната среда

инж. Жечка Владимирова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

География и икономика

Андрей Едрев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

История и цивилизации

доц. д-р Лъчезар Аврамов - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Философия

Валерия Василева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Музика

Денка Стойнова – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Изобразително изкуство. Илюстрация на книга

Боян Янев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Физическо възпитание и спорт

Валентина Георгиева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Предприемачество

доц. д-р Даринка Павлова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Материалознание. Материали и заготовки. Здравословни и безопасни условия на труд

инж. Гергана Русева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Увод в програмирането. Програмиране

инж. Павлина Линова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

инж. Нели Калчева - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Основи на програмирането

инж. Никола Райков - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Компютърна графика

гл. ас. д-р инж. Стефан Тенев - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Техническо чертане

доц. д-р инж. Александрина Банкова - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.