Очакваме всеки от Вас да ни подкрепи и заедно да съберем най-голямото количество пластмасови капачки, които да предадем за рециклиране, а със събраните средства да закупим така нужните скъпоструващи медицински апарати за новородените бебета в АГ болница „Проф. д-р Димитър Стаматов" - Варна и МБАЛ "Св. Анна" - Варна", приканват от Сдружение "Аз вярвам и помагам с пластмасови капачки".

Сдружение "Аз Вярвам и Помагам“ е основано в началото на 2016 г. и до 08.10.2018 г. са направени четири много ценни дарения, а именно:

На 14.07.2016 г. е направено първо дарение на мобилна аспирационна система за торакален дренаж при пневмоторакс в отделението по неонатология в СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна;

19.09.2016 г. в отделението по неонатология в МБАЛ "Св. Анна - Варна“ е закупен прецизен неонатален веноскоп за нуждите на специализираното отделение по неонатология.

04.06.2018 г. в помощ на всички специалисти в СБАГАЛ "Проф. Д-р Димитър Стаматов - Варна" е дарен мобилен реанимационен кът с отоплител от ново поколение за всички новородени.

 8.10.2018 г. в помощ на всички специалисти в Родилно отделение на Окръжна болница - Варна е закупен кувьоз за недоносени бебета.