Прием 2019/2020 година

ПРИЕМ СЛЕД VII КЛАС

Документите за кандидатстване се подават в сградата на ЧПГИТКН – Учебен корпус на Технически университет – гр. Варна, 3-ти етаж.

Прочетете още: Прием 2019/2020 година

Интензивни курсове по рисуване за кандидатстване след 7. клас

Водещ: художника Боян Янев, преподавател в Частна професионална гимназия по инженеринг, технологии и компютърни науки гр. Варна

Прочети още...

Дни на отворените врати в ТУ - Варна

Прием

ПРИЕМ СЛЕД VII КЛАС

Документите за кандидатстване се подават в сградата на ЧПГИТКН – Учебен корпус на Технически университет – гр. Варна, 3-ти етаж.

Прочетете още: Прием 2019/2020 година

 

Посещение на изложбата на художника Боян Янев в Галерията на Университетската библиотека на ТУ - Варна

 

Посещение на изложбата на художника Боян Янев, преподавател в Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки гр. Варна на 18.04.2019 година в галерията на Университетската библиотека на ТУ - Варна.

Прочети още...

Открит урок по Конституция

В Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки на 16 април 2019 години се проведе открит урок по Конституция, с който бе отбелязана 140-ата годишнина от приемането на Търновската конституция.

 

Прочети още...

Посещение на състезанието „Най-добра иновативна идея”

На 29 март 2019 година учениците от 8 клас на Частна Професионална Гимназия по Инженеринг,  Технологии и Компютърни Науки към ТУ – Варна присъстваха на  състезанието „Най-добра иновативна идея” за ученици от XI и XII клас, организирано от катедра „Индустриален мениджмънт”, ТУ – Варна.

Вниманието на осмокласниците  беше привлечено от макети на проекти с различна тематика като: „Умен волан“, „Вкусът на бъдещето“, „Работилничка за мечти“, „Иновативни гривни с чип, подпомагащи развитието на родния туризъм“ и други.

Учениците задаваха въпроси на участниците в състезанието и изказваха свое мнение по представените проекти. Мнението им е, че след една година е възможно и те да разработят успешно и в екип иновативно предложение, с което да се представят на състезанието.

Прочети още...

Турнир по волейбол

Турнир по волейбол между осмокласниците в Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки - град Варна.

Прочети още...

Дни на класическата китара

Музикантът Боян Дойчев, преподавател по музика в Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки, e съорганизатор и участник в Дни на класическата китара във Варна, които ще се проведат от 22 до 24 март.

https://bit.ly/2SPDA41
https://www.facebook.com/Boyan-Doychev-257468651121186/
https://bit.ly/2XFl16l

Занимания по интереси

 

Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки

за учебната 2018/2019 година предлага на своите ученици следните занимания по интереси:

Прочети още...