Грипна ваканция

След заседание на Областна оперативна комисия за ръководство, координация и контрол в борбата с грипа и ОРЗ е взето решение от 22.01.2019 г. до 29.01.2019 г. (включително), училищата от Област Варна да преустановят учебен процес, поради обявяване на грипна епидемия

I място на Националния конкурс "От Коледа до Васильовдeн" раздел "Слово"

Първо място за осмокласничката Добромира Миткова от Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки на Националния конкурс  "ОТ КОЛЕДА ДО ВАСИЛЬОВДЕН", раздел "Слово". 

Прочети още...

Край на I срок, начало на II срок на уч. 2018/2019 г.

Край на първия учебен срок на учебната 2018/2019 година: 04.02.2019 г. 

Междусрочна ваканция - 5.02.2018 г.

Начало на втория учебен срок на учебната 2018/2019 година:  06.02.2019 г.

I място на Националния конкурс по народно приложно изкуство "От Коледа до Васильовдeн"

 Първо място за осмокласничката Добромира Миткова от Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки на Националния конкурс по народно приложно изкуство "ОТ КОЛЕДА ДО ВАСИЛЬОВДЕН", подраздел обредни хлябове. Церемониято по награждаването се състоя в Национален дворец на децата град София на 14.12.2018 година.

I място на Националния конкурс по народно приложно изкуство "От Коледа до Васильовден"

 

Прочети още...

Турнир по тенис на маса

Турнир по тенис на маса между осмокласниците в Частна Професионална Гимназия по Инженеринг,
Технологии и Компютърни Науки - град Варна.

I място - Александър Трифонов
II място - Цветан Попов
III място - Ивайло Маринов
IV място - Калоян Василев

Прочети още...

Приятелите на Рали

Учениците от  Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки град Варна се включиха в благотворителната кампания на Приятелите на Рали.

Осмокласниците Мира и Светльо Хаджийски и тяхното семейство изработиха коледни играчки. Съучениците им Добромира Миткова, София Михайлова, Калоян Николов, Ивайло Маринов и Цветан Попов лично се включиха в изработването на коледни картички и украси в благотворителната работилница-базар „Подкрепа за Рали". Дарин Григоров от същия клас нарисува като дар компютърна картина със специално послание а родителите му я разпечатаха в няколко екземпляра в рамки за благотворителния базар.

Прочети още...

Децата дариха днес

   Днес учениците от Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки предадоха 15 торби с дрехи за нуждаещи се,  на Студентски клуб "Дар" към Технически Университет - Варна.

Прочети още...

Посещение на Евксиноград

    Посещение на първата и най-стара извънградска резиденция на българските владетели от последното  българско царство - Евксиноград от учениците на Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки град Варна.

Прочети още...

"Дар"

Учениците от Частна Професионална Гимназия по Инженеринг, Технологии и Компютърни Науки се включиха в инициативата на студентски клуб „Дар“ на ТУ- Варна в събирането на стари дрехи в помощ на нуждаещи се.

Прочети още...

Училищно настоятелство към ЧПГИТКН

ПОКАНА

 На 29. 11. 2018 година от 16.00 часа в зала 305 на ЧПГИТКН ул. „Студентска“ № 1, сграда Учебен корпус, трети етаж, ще се проведе Учредително събрание на Сдружение с нестопанска цел „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО КЪМ ЧАСТНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИНЖЕНЕРИНГ, ТЕХНОЛОГИИ И КОМПЮТЪРНИ НАУКИ” при следния

 Д Н Е В Е Н Р Е Д:

 1. Учредяване на Сдружение с нестопанска цел „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО КЪМ ЧАСТНА ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ИНЖЕНЕРИНГ, ТЕХНОЛОГИИ И КОМПЮТЪРНИ НАУКИ”.

Прочети още...